Tofu na srbský spôsob
300 g TOFU, 1 malé lečo (paprika, paradajky), 150 g hrachu (sterilizovaný alebo mrazený), 3 PL oleja, 3 PL sójovej omáčky, 1 väčšiu cibuľu, 1 veľký hlávkový šalát, 60 g kapie, 60 g tvrdý syr, soľ, rascu, vegetu, červenú papriku, grilovacie korenie
Ako na to:TOFU pokrájame na kocky, ochutíme sójovou omáčkou, koreninami (rasca, vegeta, paprika) a chvíľu necháme stáť. Pridáme grilovacie korenie, a potom na oleji rýchlo opečieme.
Cibuľku podusíme na oleji, pridáme lečo, hrášok a opečené TOFU. Dochutíme soľou a vegetou.
Podávame na šalátových listoch, posypané syrom. Ozdobíme kapiou alebo zelenou paprikou.