Morčacie karí
600 g morčacieho mäsa pokrájaného na rezančeky, soľ, čierne mleté korenie, 3 PL klíčkového oleja, 2 PL posekanej cibule, 1 posekaný strúčik cesnaku, dužinu z ½ manga, 1 PL karí korenia, ½ KL kurkumy, ½ KL postrúhaného ďumbiera, po 1/8 l slepačieho bujónu a sladkej smotany, 2 plátky ananásu, 1 PL posekanej petržlenovej vňate
Ako na to:Rezančeky morčacieho mäsa osolíme a posypeme čiernym korením. V horúcom oleji ich po dávkach opražíme a vyberieme.
Do výpeku pridáme cibuľu a cesnak, dosklovita ich posmažíme a pridáme mango pokrájané na kocky. Primiešame korenie, podlejeme bujónom a smotanou. Niekoľko minút povaríme do zhustnutia.
Potom pridáme mäso a zohrejeme. Nakoniec posypeme posekaným petržlenom.