Šampiňónová omáčka I
Potrebujeme:
¼ kg šampiňónov, 1 malá cibuľa, mäsový vývar z kocky, 1 kyslá smotana, 1 sladká smotana, trocha citrónovej šťavy, trochu oleja, korenie, soľ
Ako na to:Cibuľku pokrájajte a na oleji do sklovita poduste. Pridajte pokrájané šampiňóny, zalejte vývarom a duste do mäkka, kým voda nevyvrie. Pridajte smotanu, ochuťte soľou a korením. Pred podávaním ochuťte citrónovou šťavou.
06.04.2006
Podobné recepty
Jelenia sviečkovica na rošte s domácimi knedľami, Šampiňónová omáčka, Smotanovo – šampiňónová omáčka, Šampiňónová omáčka, Šampiňónová omáčka, Grilované kurčatá so šampiňónovou omáčkou, Grilované kurčatá so šampiňónovou omáčkou, Šampiňónová omáčka, Šampiňónová kyslomliečna polievka, Šampiňónová nátierka