Hydinové rezne so šťavou
Potrebujeme:
600 g morčacích pŕs, 3 vajcia, strúhanku, olej
Na šťavu: 2 dcl vody, 2 lyžice plnotučnej horčice, 3 lyžice masla, 3 lyžice oleja, 2 lyžice masti, vegetu
Mäso pokrájame na rezne, osolíme a obalíme v strúhanke. Potom ich rozklepeme tak, aby sa strúhanka vklepala do mäsa. Namočíme ich do rozšľahaných vajec a vyprážame do ružova v rozpálenom oleji.
Šťavu pripravíme tak, že všetky prísady spolu pomiešame a rozvaríme. Opražené rezne vložíme do pripravenej šťavy a 15 minút dusíme na miernom ohni.
28.12.2008
Podobné recepty
Hydinové rezne so šťavou, Hydinové placky, Prekladané hydinové rezne, Prekladané hydinové rezne, Marináda na porciovanú hydinu alebo hydinové rezne, Grilované teľacie rezne so zeleninovou oblohou, Srnčie rezne na červenom víne, Harmonické kuracie rezne, Diviak s brusnicovou omáčkou, Grilované teľacie rezne so syrom