Studená koreninová omáčka
Potrebujeme:
2 PL horčice, 1 vajce, 1 PL oleja, šťava z 1 citróna, kôpor, majoránka, petržlenová vňať, potlčený muškátový orech, potlčené nové korenie, 1 dl smotany (minerálky)
Ako na to:Horčicu zmiešajte s vajcom, olejom a pomaly pridávajte šťavu z citróna. Okoreňte drobno pokrájaným kôprom, majoránkou, petržlenovou vňaťou, roztlčeným muškátovým orechom a novým korením. Po rozmiešaní omáčku zrieďte smotanou alebo minerálkou.
12.08.2006
Podobné recepty
Cesnaková studená omáčka, Pikantné morčacie závitky, Studená mliečna polievka, Pikantné morčacie závitky, Studená omáčka so zelenými vňaťami, Chrenová omáčka studená, Zapekané zemiaky, Studená omáčka k zelenému šalátu, Cestovinový šalát s kuracím mäsom za studena, Brokolicová polievka s plesňovým syrom