Tatársky biftek

Potrebujeme:

500 g hovädzej sviečkovice, 1 PL horčice, 1 PL kečupu, 1/2 PL prelisovaného cesnaku, 1 PL nadrobno posekanej cibuľky, 1 PL nadrobno pokrájanej sterilizovanej uhorky, 1 PL worchesterskej omáčky, 1/3 ČL drvenej rasce, 1/2 ČL mletej papriky, 2 PL olivového oleja, 1/2 PL posekaných kapár, 4 žĺtka, soľ, korenie, tabasko

Ako na to:

Sviečkovicu pomelieme alebo pokrájame nadrobno, zmiešame so všetkými ingredienciami a necháme 1/2 hodiny odpočívať v chladničke. Podľa potreby dochutíme.
Podávame s hriankovým chlebom opečeným dochrumkava a potrieme prelisovaným cesnakom.

28.11.2008

Podobné recepty