Mrvenica (do polievky)
Potrebujeme:
1 vajce, múka, štipka soli
Ako na to:Preosiatu múku osoľte a zapracujte s vajcom. Pridávajte toľko múky, aby ste zamiesili tuhé cesto. Tuhé cesto z vajca a múky nahrubo postrúhajte, rozsypte na plech pokrytý čistým bielym papierom a pri miernej teplote (asi 30 °C) v rúre pomaly usušte.
03.09.2006
Podobné recepty
Hríbová polievka, Hríbová polievka, Mrvenica so syrom a slaninou, Polievka z hlivy ustricovej s domácou tarhoňou, Rýchla cesnaková polievka, Halušky z vajca a krupice (do polievky), Krupicové maslové halušky (do polievky), Maslové halušky (do polievky), Pečeňová ryža (do polievky), Pečeňové knedlíčky do polievky