Polnočný chlebíček

Potrebujeme:

1 sendvič, ½ tuby sardelovej pasty, 100 g masla, 60 g sardiniek, 100 g papriky kápie v oleji, 1 vajce na tvrdo, 2 kyslé uhorky, 20 g cibule, , Na perkelt :, 250 g teľacieho mäsa, 2 PL oleja, 50 g cibule, 1 ČL červenej papriky, soľ

Ako na to:

Z oleja, cibule, mäsa, papriky a soli pripravte zvyčajným spôsobom perkelt.
Zo sendviča odkrojte oba konce a striedku lyžicou vydlabte. Mäso z perkeltu pokrájajte na rezance. Vajcia, uhorky, kapiu, cibuľu a sardinky pokrájajte na malé kúsky. Do vymiešaného masla pridajte sardelovú pastu a pokrájané prísady. Pridáme asi 70 g striedky zo sendviča. Touto plnkou naplňte vnútro sendviča. Chlebík dobre zabaľte do alobalu a uložte na 24 hod. do chladničky. Iba potom krájajte.

17.09.2006

Podobné recepty