Medové rezy
150 g práškového cukru, 2 vajcia, 2 lyžice medu, 1 lyžičku sódy bikarbóny, 50 g masla (Palmarin), 400g hladkej múky, čokoládovú polevu
Krém: 500 ml mlieka, 2 krémové prášky Zlatý klas, 1 vanilínový cukor, 250 g masla, 180 g práškového cukru
Cukor, vajcia, med, sódu bikarbónu a tuk dáme do hrnca a za stáleho miešania rozohrievame na bod varu. Horúcu zmes vlejeme do preosiatej múky. Spracujeme cesto a rozdelíme ho na 4 bochníky. Rozvaľkáme ich a po jednom upečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu.
Z mlieka, Zlatých klasov a vanilínového cukru uvaríme krém a necháme ho vychladnúť. Maslo s cukrom vymiešame do penista a po lyžiciach pridávame krém.
Plníme takto: Cesto, krém, cesto, lekvár, cesto, krém, cesto. Koláč zaťažíme a necháme odležať 4–5 hodín. Potom vrch polejeme čokoládovou polevou a keď stuhne, nakrájame rovnaké rezy.