Pasta á la Šuta
200 g mletého mäsa, 1,5 vrecúška špagiet, 20 dkg tvrdého syra (Eidam), 1 štipku soli, 1 štipku papriky (sladkej aj štipľavej), 1 štipku korenia, 1 lyžicu sójovej omáčky, 1 štipku majoránky (nie je nutná), 1 pohár kečupu, 1 lyžicu oleja
Ako na to:Najskôr si pripravíme do menšieho hrnca trochu oleja a mleté mäso. Dusíme domäkka, podľa potreby pridávame olej.
Na ochutenie pridáme soľ, papriku, majoránku, trošku sójovej omáčky. Zalejeme kečupom a podusíme. Stále miešame. Zmes vylejeme na panvicu a na ňu dáme špagety.
Nakoniec posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme v rúre, kým sa nerozpustí syr. Podávame.