Jahodová torta z orechových sušienok
Cesto: 125 g Ramy Culinese, 75 g orieškových sušienok, 150 g piškót
Ozdoba: 75 g mliečnej polevy, 6 plátkov želatíny, 1 kg netučného tvarohu, kôru a šťavu z citrónu, 75 g práškového cukru, 2 vanilkové cukry, 250 g Ramy Cremefine na šľahanie, 750 g jahôd
Rozmrvte piškóty a sušienky, zmiešajte s Ramou a vtlačte do formy s priemerom 26 cm, vyloženej papierom na pečenie. Zalejte a potrite rozpustenou čokoládovou polevou.
Krém: Namočte želatínu, vymiešajte tvaroh s cukrami, pridajte želatínu a nakoniec vmiešajte zľahka ušľahanú Ramu. Natrite na tortu, pokladajte plátky jahôd a niekoľko celých dajte do stredu.
Nechajte stuhnúť, na tanieri ozdobte dokola nasekanými lieskovými orieškami alebo rozdrvenými sušienkami.