Fusilli s morskými plodmi, paradajkami a vínom
Potrebujeme:
200 g nakrájaných paradajok s cibuľou, 400 g cestovín, 200 g morských plodov, 1 dcl bieleho vína, 2 lyžice olivového oleja, čerstvú bazalku, olivy, soľ
Ako na to:Víno nalejeme na morské plody a spolu s paradajkami povaríme a osolíme.
Uvarené cestoviny pokvapkáme olejom, zmiešame s uvarenou zmesou, posypeme nasekanou bazalkou a olivami.
03.12.2008
Podobné recepty
Špagety s morskými plodmi, Talianske cestoviny s morskými plodmi na spôsob hostiteľa na zelenine, Cestoviny s baklažánom, Fusilli con kari, Kurča so slaninou a paradajkami na grile, Býčie žľazy podľa matadora, Špagety s paradajkovou omáčkou, Bucatini so sušenými paradajkami, s cuketou a paprikou, Kapor plnený jablkami, Ríbezľová polievka s vínom