Raffaello

Potrebujeme:

1, 5 dcl vody , 25 dkg sušeného mlieka , 20 dkg práškového cukru (kryštálového), 20 dkg kokosovej múčky + 10 dkg na obaľovanie, 1 vanilkový cukor , 12, 5 dkg masla, mandle alebo nesolené arašidy do vnútra cesta

Ako na to:

V hrnci zohrejte vodu (ale nesmie vrieť), pridajte maslo a miešajte, kým sa nerozpustí. Pridajte cukor a nechajte ho rozpustiť. Odstavte z ohňa. Potom do hrnca pridajte sušené mlieko, vanilkový cukor a na hladko vymiešajte. Pridajte kokosovú múku a ešte dobre vymiešajte. Nechajte cez noc odstáť v chladničke.
Lyžičkou odoberajte z hmoty, robte guľky, do stredu môžete dať mandľu (arašid). Nakoniec obaľte v kokose a položte do papierového košíka.

02.12.2006

Podobné recepty