Tofu rezeň v cestíčku
400 g tofu, 5 PL sójovej omáčky, koreniny, soľ, vajcia, múku, mlieko
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1 KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ
Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorku, cibuľu, soľ, mlieko, vodu
Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou. Marinujeme aspoň 12 hodín.
Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z tofu alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorku, cibuľu, soľ, mlieko, vodu. Rozmixujeme a dochutíme podľa vlastnej chuti.