Cestoviny s tuniakom

Potrebujeme:

500 g cestovín (špirály, mašličky...), 1 konzervu tuniaka (200 g), 1 dcl oleja, cesnak, 500 g paradajok (čerstvých, zaváraných) alebo 5 dcl paradajkovej šťavy, 2-3 PL kečupu, 1 konzervu šampiňónov (300 g), 1 konzervu kukurice (350 g), 150 g údeného syra, tymian, bazalku, oregano

Ako na to:

Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Vo väčšej panvici opražíme na oleji roztlačený cesnak, pridáme kúsky tymianu, pokrájané paradajky, kečup, scedené šampiňóny a kukuricu.
Ochutíme koreninami a necháme prevrieť. Na predhriatý tanier dáme cestoviny, polejeme omáčkou a všetko posypeme strúhaným syrom.

23.11.2008

Podobné recepty