Čína
200 g bravčového karé, 200 g kuracích pŕs, 1 cibuľu, zeler, pór, 2 zelené papriky, olej, sójovú omáčku, biele suché víno, worchester, 2 paradajky, 2 hrste čiernych húb (judášovo ucho), 1 hlavičku cesnaku (celá), solamyl, tabasco (alebo chilli omáčka), morskú soľ
Ako na to:Bravčové mäso nakrájame na široké rezance. Prudko ich opražíme na horúcom oleji. Po 10 minútach pridáme kúsky kuracích pŕs.
Postupne pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, cesnak, papriku pokrájanú na rezance, čierne huby, pokrájaný pór, zeler a na koniec pokrájané paradajky (sparené a ošúpané).
Zálievka: Sójovú omáčku zmiešame s morskou soľou, bielym vínom, worchesterom, tabascom (chilli omáčkou).
Touto zmesou zalejeme udusené mäso a zeleninu a zahustíme namočeným solamylom. Podávame s varenou ryžou a kapustovým šalátom.