Morčacie rezne s broskyňovým karamelom
Potrebujeme:
morčacie mäso, broskyne z kompótu, kryštálový cukor, šľahačkovú smotanu, mandle, mletú papriku, mleté čierne korenie, soľ, olej, biele víno
Ako na to:Morčacie rezne zľahka rozklepeme cez fóliu. Osolíme, posypeme paprikou a okoreníme. Necháme 1-2 hodiny odležať.
Urobíme si karamel: Cukor zohrievame na panvici až kým zhnedne.
Zalejeme ho vínom. V odstavenom vínovom karamely ohrejeme broskyne.
Morčacie rezne vypražíme na oleji. Podávame ich tak, že ich zalejem broskyňami v karameli a nasekáme na ne mandle. Do karamelu s broskyňami môžeme dať trochu smotany.
28.10.2008
Podobné recepty
Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie rezne s broskyňami a mandľami, Morčacie rezne v páperí, Morčacie rezne v „páperí“, Morčacie rezne s broskyňou a mandľami, Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou, Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou, Zapekané morčacie rezne