Jahňacie s kokosom
1 jahňacie stehno, 3 lyžice strúhanného kokosu, 6 lyžíc sójovej omáčky, 2 lyžičky škorice, badyán - rozdrvený, 2 lyžice kryštálového cukru, 6 strúčikov cesnaku, 100 g masla, soľ
Ako na to:Roztopíme maslo, pridáme k nemu kokos a zamiešame. Do tejto zmesi pridáme škoricu, trochu rozdrveného badyánu, kryštálový cukor a trochu sójovej omáčky (podľa toho akú hustú zmes chceme dostať).
Jahňacie mäso odblaníme, vykostíme a osolíme. Potrieme ho pripravenou kokosovou zmesou a uložíme na plech alebo do keramiky na pečenie.
Cesnak môžeme pridať do zmesi na natieranie mäsa na záver, alebo ho pridáme na natreté mäso. Mäso podlejeme trochou vody a dáme do rúry piecť.