Jahňacie rebierka na bylinkách
Potrebujeme:
jahňacie rebierka, múka, olej, čerstvé bylinky (aspoň 3 druhy), maslo, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Jahňacie rebierka zľahka naklepte, osoľte, okoreňte, obaľte v múke a na oleji opečte z oboch strán. Pridajte najemno nakrájané čerstvé bylinky a maslo. Krátko poduste a horúce podávajte.
12.05.2006
Podobné recepty
Medové rebierka, Jahňacie rebierko plnené sušenými figami, Jahňacie mäso na zelenine, Jahňacie rebierka v župane na taliansky spôsob, Rebierka na čokoláde, Slávnostné bravčové rebierka, Bryndzové guľky s maslom obalené v bylinkách, Zapekané syrové halušky s rebierkami, Jahňacie s nivou, Jahňacie s nivou