Knedľa rôznej chuti
1 knedľu, 2 strúčiky cesnaku, čierne korenie, tymián, soľ (bylinkovú soľ), ďalšie korenie podľa chuti, 4 vajíčka, olej
Ako na to:Knedľu nakrájame na kolieska. V miske zmiešame všetko korenie s pretlačeným cesnakom a pridáme také množstvo oleja, aby sme dostali dostatočné množstvo na potretie všetkých kúskov knedle.
Časti knedle potrieme z oboch strán zmesou a opražíme na panvici, pokiaľ nemajú hnedý nádych. Na panvicu nedávame olej!
V miske, kde sme predtým mali zmes korenia a cesnaku vyšlaháme vajíčka, vďaka čomu už nemusíme do vajíčok pridávať korenie.
Knedle obalíme vo vajíčku a opražíme na panvici.
Toto je dobrý spôsob ako spracovať nedojedenú knedlu, prípadne môže byť knedľa vhodná k suchšiemu mäsu alebo ako samotná na večeru alebo raňajky.
Želám dobrú chuť!!!