Makaróny s orechovou omáčkou
Potrebujeme:
4 porcie
500 g makarónov, 100 g vlašských orechov, 500 ml smotany na šľahanie, 20 g hrozienok, 50 g masla, majorán, mleté čierne korenie, soľ
Smotanu na panvici zohrejeme, prisypeme do nej zomleté vlašské orechy a povaríme 4-5 min, kým omáčka mierne nezhustne. Potom do omáčky pridáme umyté hrozienka, podľa chuti odoslíme, okoreníme a pridáme majorán.
Makaróny uvaríme v dostatočnom množstve vody. Po scedení ich polejeme rozpusteným maslom a ihneď podávame preliate orechovou omáčkou.
19.10.2009
Podobné recepty
Makaróny so syrovou omáčkou a bylinkami, Makaróny so syrovou omáčkou a bylinkami, Špargľa s orechovou omáčkou, Zapekané makaróny so syrom, Zapekané makaróny s opraženou cibuľou, Zapečené makaróny s mletým mäsom, Makaróny s morčacími prsiami, Makaróny zapečené so syrom a paradajkami, Makaróny s citrónovo smotanovou omáčkou, Makaróny so smotanovou omáčkou