Tiramisu z tvarohu
2 kocky tvarohu, 1 vanilkový puding, ½ l mlieka, práškový cukor, 3 balíky piškót, alkohol – likér alebo rum, ½ masla, instatnú kávu
Ako na to:Zmäknuté maslo vyšľahajte s cukrom, pridajte tvaroh a doslaďte podľa chuti. Uvarený puding nechajte vychladnúť za stáleho miešania. Do tvarohovej masy pomaly vlievajte vychladnutý, ale tekutý puding.
Všetko miešame šľahačom. Ďalší postup záleží od toho, či chcete mať tiramisu ako rezy – dávajte do formy, alebo ako poháre – plňte misky.
Vrstvite piškóty namočené v likéri, krém, piškóty namočené v káve, kým sa vám neminú vrstvy. Zakončite vrstvou krému, nechajte cez noc v chladničke, pred podávaním posypte kakaom.