Marilsen Esence
Potrebujeme:
5 vajec, 5 lyžíc kryštálového cukru, 5 lyžíc výberovej múky, 1/2 prášku do pečiva, 1 mliečnu čokoládu, kakao, 2 lyžice medu, 1 limetku, šľahačku
Ako na to:Rúru si asi na 220 stupňov dáme vyhriať a od oka zistíme či je cesto upečené. Potom ho potrieme medom, ktorý roztopíme v mikrovlnej rúre a zakryjeme piškótovým cestom.
Uvaríme šľahačku, necháme ju vychladiť a potom do nej vytlačíme šťavu z limetky a zamiešame ju.
Neskôr ňou potrieme piškotové cesto. Nakoniec roztopíme čokoládu a pokvapkáme ňou šľahačku na ceste a na záver jemne ozdobíme kakaom.
31.01.2010 | autor: Ivana Hajčáková