Bravčová pochúťka Kaki Tiga
300-500 g bravčového alebo hydinového mäsa, sladká sójová omáčka KETJAP KAKI TIGA, čerstvé chilli papričky alebo 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak, 2 lyžice Solamylu, olej, chrumkavá cibuľka
príloha: jasmínová ryža
Mäso si nakrájame na kocky a zmiešame so sladkou sójovou omáčkou Ketjap Kaki Tiga (kto má rád pikantnú formu pridá čerstvé chilli papričky alebo jednu lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak). Necháme v chladničke odležať minimálne 1 hodinu.
Do marinovanej zmesi pridáme 2 lyžice Solamylu a dobre premiešame. Na panvicu dáme 2 lyžice oleja a mäso usmažíme. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou.