Šťavnaté kuracie plátky
Potrebujeme:
500 g kuracích pŕs, soľ, čierne korenie, 4 lyžice tatárskej omáčky, 2 strúčiky cesnaku, hladká múka na obalenie, 4 lyžice oleja na vyprážanie
Ako na to:Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky. Osoľte a okoreňte.
Premiešajte mäso s tatárskou omáčkou a s prelisovaným cesnakom. Následne môžete mäso dať na 30 minút do chladničky, mäso bude potom jemnejšie a šťavnatejšie.
Na panvici zohrejte olej. Plátky kuraťa zľahka obaľte z oboch
strán v múke a vypražte z oboch strán do zlatista (cca 3 minúty z každej strany).
27.03.2011 | autor: frantiseklobinger
Podobné recepty
Šťavnaté kuracie stehná, Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane, Grilované kuracie stehná z rúry, Kuracie prsia s broskyňami, Plnené kuracie prsia, Kuracie prsia podľa Zuzany, Kuracie prsia plnené syrom a šunkou, Kuracie stehná so špenátom, Zapečené kuracie stehná, Kuracie prsia so šunkou a syrom