Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku
Potrebujeme:
1 000 g bravčového mäsa, soľ, 100 g šunkovej salámy, 300 g zemiakov, 1 vajce, mleté čierne korenie, 50 g hladkej múky, horčica, olej na vyprážanie
Ako na to:Z mäsa nakrájame 8 plátkov, urobíme nožom otvor, trošku ich naklepeme, osolíme, potrieme horčicou a plním kolieskami salámy. Naplnené rezne obalíme v zemiakovom cestíčku a vyprážame na horúcom oleji po obidvoch stranách.
Zemiakové cestíčko: Surové zemiaky očistíme, potrúhame, pridáme vajce, korenie, soľ, múku a zmiešame.
24.04.2011
Podobné recepty
Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, Bačovský rezeň, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Teľací rezeň v syrovom cestíčku, Bravčový bôčik s bambusovými výhonkami, Plnený bravčový rezeň, Oštiepok plnený šunkou a vysmážaný v zemiakovom cestíčku, Hovädzí rezeň Dubarry, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Medailóniky v zemiakovom župane