Medailóniky na zelenom korení
Potrebujeme:
800 g hovädzej sviečkovice, soľ, mleté čierne korennie, 2 lyžice masti, 2 lyžice naloženého zeleného korenia, 2 lyžice múky, 2 lyžice msla, 1/4 kocky bujónu, worcesterská omáčka
Ako na to:Mäso nakrájame cez vlákno na plátky, naklepeme ich, upravíme do oválneho tvaru, osolíme, okoreníme a opečieme sprudka na tuku.
Mäso vyberieme, do výpeku pridáme zelené korenie a vydusíme šťavou na tuk. Zaprášime múkou, pridáme maslo, bujón, trochu worcestra a prevaríme. Vložíme mäso a prehrejeme ho.
05.05.2011
Podobné recepty
Teľacie medailóniky so šalátom, Medailóniky z tresky, Bravčové medailóniky plnené olivami so smotanovou omáčkou, Hovädzie medailóniky, Zajačí chrbát na ihle, Srnčie medailóniky so šafránovou omáčkou, Srnčie medailóniky so šafránovou omáčkou, Srnčie medailóniky na červenom víne, Teľacie medailóniky, Malé kuracie rezne