Zeleninová polievka s mäsom
Potrebujeme:
300 g hovädzieho mäsa, soľ, 1 mrkva, 30 g zeleru, 1 petržlen, 100 g hlávkovej kapusty, 1 cibuľa, 200 g zemiakov, 70 g hrášku, 2 PL kečupu, rasca, ocot
Ako na to:Umyté mäso dáme do studenej vody, osolíme a uvaríme do polomäkka. Postupne pridávame očistenú, pokrájanú zeleninu, cibuľu, zemiaky, rascu, neskoršie hrášok a varíme domäkka.
Uvarené mäso vyberieme, pomelieme a vložíme späť do polievky. Dochutíme kečupom, prípadne octom.
14.07.2011
Podobné recepty
Polievka zeleninová s mäsom, Rýchla zeleninová polievka, Jarná zeleninová polievka, Šošovicová polievka s údeným mäsom, Polievka s bravčovým mäsom a sklenenými rezancami, Zeleninová polievka s pohánkou, Maslová zeleninová polievka, Kapustová polievka, Fazuľová polievka s údeným mäsom a krúpami, Zeleninová polievka so syrom