Bravčové kotlety po taliansky
Potrebujeme:
400 g zemiakov, 600 g bravčového karé, soľ, rasca, 2 strúčiky cesnaku, 1 vajce, 30 g postrúhaného syra
Ako na to:Umyté, olúpané zemiaky uvaríme v slanej vode do mäkka. Uvarené, vychladnuté zemiaky prelisujeme.
Z mäsa nakrájame kotlety, trošku ich naklepeme, potrieme soľou, potlčenou rascou, pretlačeným cesnakom a pečieme na ražni do polomäkka. Do prelisovaných zemiakov pridáme vajce, trošku šťavy z výpeku, premiešame a navrstvíme do pekáča na poloupečené mäso. Posypeme postrúhaným syrom a necháme dopiecť.
08.07.2011
Podobné recepty
Bravčové kotlety po Normandsky, Bravčové kotlety po taliansky, Bravčové kotlety po kováčsky, Krehké bravčové kotlety, Bravčové kotlety na horčici, Bravčové kotlety, Bravčové kotlety dusené so zeleninou a zemiakmi, Bravčové kotlety na pomarančoch, Bylinkové bravčové kotlety, Grilované bravčové kotlety na pomarančoch