Hovädzie na maďarský spôsob
Potrebujeme:
400 g hovädzej roštenky, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľa, 50 g údenej slaniny, 150 g bravčovej pečene, 1 PL kečupu, 2 dcl sterilizovaného leča, 2 PL sterilizovaného hrášku, 20 g masla
Ako na to:Z mäsa nakrájame 4 rezne, kroré naklepeme, osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme. Do výpeku dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, na kocky pokrájanú slaninu, pečeň a chvíľu dusíme. Pridáme lečo, hrášok a kečup.
Podlejeme troškou vody a prikryté necháme povariť. Pred podávaním omáčku zjemníme pridaním masla.
14.07.2011
Podobné recepty
Hovädzie mäso na maďarský spôsob, Ryba na maďarský spôsob, Roštenka na maďarský spôsob, Hliva na maďarský spôsob, Hovädzie mäso na zelere, Ostré hovädzie závitky, Hovädzia polievka na divoký spôsob, Hovädzie dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob