Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob
Potrebujeme:
500 g hovädzieho mäsa, 20 g údenej slaniny, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ, 200 g rajčiakov, tymián, 1 bobkový list, muškátový oriešok, petržlenová vňať
Ako na to:Slaninu pokrájame na kocky, opražíme na oleji. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pokrájané rajčiny, cesnak, postrúhaný oriešok, tymián, bobkový list, vňať a chvíľu dusíme.
Mäso pokrájame na kocky, okoreníme, osolíme a spolu s rajčiakmi dusíme do mäkka. Podávame so širokými rezancami.
12.07.2011
Podobné recepty
Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na majoráne, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Hovädzie dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso dusené na horčici, Teľacie mäso dusené na taliansky spôsob, Hovädzie mäso na zelere, Hovädzie mäso dusené na zelenine, Hovädzie mäso dusené so špargľou