Cestoviny s bravčovým mäsom a rajčinami
300 g cestoviny, 400 g bravčového mäsa, 400 g rajčín, 1 cibuľa, olej, 4 PL kečupu, 100 g tvrdý syr, mleté korenie, soľ, oregano, bazalka, 1 strúčik cesnaku, mäsový vývar, vňať
Ako na to:Bravčové mäso pokrájame na drobné kocky, opražíme na cibuli pokrájanej nadrobno, osolíme, podlejeme vývarom a dusíme.
Rajčiny medzitým sparíme vo vriacej vode, ochladíme, olúpeme a pokrájame. Kečup, rajčiny a koreniny pridáme k polomäkkému mäsu. Spolu dusíme domäkka.
Keď je už mäso mäkké, zmes zľahka premiešame s uvarenými cestovinami a každú porciu posypeme strúhaným syrom a nadrobno posekanou vňaťou.