Hrianky so zeleninovo-mäsovou zmesou
Potrebujeme:
chlieb, olej, paradajky, paprika, cibuľa, cesnak, arašidy, olivy, kukurica, pretlak, kečup, korenie, mrazená čínska zelenina, nastrúhaný syr
Ako na to:Chlebík opražíme (príp. urobíme zemiakové placky).
Zmes: Cibuľku orestujeme, pridáme kúsky cesnaku, na pásiky nakrájanú paradajku, papriku a zalejeme vodou. Necháme dusiť. Pridáme arašidy, kukricu, olivy, čínsku zeleninu a dusíme. Keď je skoro všetko mäkké, pridáme pretlak a dochutíme kečupom.
Túto zmes dáme na hrianky a posypeme strúhaným syrom.
26.06.2011
Podobné recepty
Hrianky s pikantnou mäsovou zmesou, Zapekaná cuketa plnená fašírkovou zmesou, Zeleninovo - hubové koláčiky, Hrianky s pikantnou paradajkovou omáčkou, Zeleninovo-slaninkový šalát s opekanými hriankami, Hrianky so štipľavou diabolskou nátierkou, Kuracie prsia na hriankach, Tatranské hrianky, Toasty s enciánom, Hrianky so syrokrémom