Smotanová nepečená torta

Potrebujeme:

4 balíky piškót, 2 x 375 g kyslé smotany, 1 konzerva marhúľ alebo broskýň, 1 konzerva jahôd, 3 ks vanilkového cukru, kakao, čokoláda

Ako na to:

Do misy na tortu si nasypeme piškóty a pripravíme si krém - zmiešame smotanu s 2 ks vanilkového cukru.
Piškóty polejeme šťavou z kompótu. Potom piškóty polejeme krémom a poukladáme naň marhule/broskyne. Znova naukladáme piškóty a pripravíme si druhý krém - zmiešame smotanu, 1 vanilkový cukor a kakao podľa chuti.
Piškóty polejeme šťavou z jahôd a nalejeme na ne krém a poukladáme jahody. Znova poukladáme piškóty a polejeme šťavou z kompótu a prvým krémom. Môžeme ozdobiť čokoládou, ovocím a ozdobnou ryžou.

28.06.2011 | autor:

Podobné recepty