Bravčové na zelenine

Potrebujeme:

600 g bravčového mäsa zo stehna, olej, 40 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 2 dcl leča, soľ, mletá červená paprika, 2 PL rajčiakového pretlaku, 2 PL sterilizovaného hrášku

Ako na to:

Z mäsa narežeme rezne, trošku ich naklepeme a na rozpálenom oleji rýchlo opečieme. Do pekáča dáme alobal, na alobal rozložíme opečené rezne.
Do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninu, pokrájanú cibuľu a chvíľu restujeme. Pridáme lečo, soľ, mletú červenú papriku, rajčiakový pretlak, premiešame, chvíľu podusíme a dáme na mäso. Nakoniec pridáme hrášok. Alobal zabalíme a v dobre vyhriatej rúre pečieme.

08.08.2011

Podobné recepty