Bravčové v omáčke
Potrebujeme:
500 g chudého bravčového, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice vody, olej
Omáčka: 2 lyžice sójovej omáčky, 3 lyžice cukru, 1 lyžička soli, 1/2 lyžičky glutasolu
Nakrájajte mäso na kocky a zmiešajte s hustou sójovou zálievkou. Do rozpáleného oleja ponorte obalené mäso v drôtenom košíku a opekajte po všetkých stranách tak dlho, až zmení farbu po celom povrchu.
Na inej panvici rozohrejte lyžicu oleja, pridajte omáčku, nasypte opečené odkvapkané mäso, zamiešajte a jedlo je hotové.
14.09.2011
Podobné recepty
Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Bravčové s fazuľkami, Bravčové guľky v paradajkovej omáčke, Bravčové rezne pečené v omáčke, Bravčové závitky v chrenovej omáčke, Sardinková nátierka v paradajkovej omáčke, Bravčové mäso s hráškom v syrovej omáčke, Bravčové kotlety, Banícky bravčový rezeň, Bravčové kotlety na víne