Bylinkové, krabie a syrové maslo
375 g masla, 1 strúčik cesnaku, po 1 zväzku pažítky, petržlenovej vňate a kôpru, soľ, korenie, 1 cibuľa, 60 g krabieho mäsa, 50 g strúhaného ementálu
Ako na to:Maslo rozdelíme na 3 diely. Cesnak ošúpeme a prelisujeme do prvej časti masla. Bylinky umyjeme, osušíme a nadrobno posekáme a až na 2 lyžice vmiešame spolu s cesnakom do masla. Okoreníme. Hmotu sformujeme pomocou 2 navlhčených dosiek do kocky a uložíme na veľký tanier. Posypeme bylinkami.
Cibuľu na jemno posekáme a nastrúhame a s 50 g krabieho mäsa a rozmiešame s druhým dielom masla. Okoreníme. Rovnako sformujeme do kocky, uložíme na servírovaciu dosku vedľa bylinkového masla a posypeme zvyšným krabím mäsom.
Posledný diel masla zmiešame so 45 g syra a okoreníme. Opäť sformujeme do kocky, uložíme na dosku a posypeme zvyšným syrom.
Maslové zmesi až do podávania uložíme do chladu.