Marinované špekáčiky

Potrebujeme:

Marináda: 1 lyžica plnotučnej horčice, 2 lyžice oleja, 2 lyžice octu, 2 lyžice kečupu, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 - 2 lyžičky cukru, 500 g klobás, točeného salámu alebo silnejších párkov, 2 veľké cibule, 3 kyslé uhorky, 2 majolky, soľ, korenie

Ako na to:

Marinádu zvaríme za stáleho miešania, zložíme z ohňa a necháme vychladnúť. Medzitým nakrájame špekáčiky, uhorky a cibuľu na plátky. V mise premiešame s marinádou a majolkou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Dobre premiešanú zmes vložíme do litrovej fľaše a necháme v chladničke preležať 1 - 2 dni.

07.10.2011

Podobné recepty