Kurací zlatý hrebienok

Potrebujeme:

kuracie prsia, vegeta, šunka, plátkový syr, prerastaná slanina, olej, rôznofarebná zelenina (kukurica, mrkva, fazuľové struky) , šampiňóny, maslo, kečup, zemiaky, mleté biele korenie, soľ

Ako na to:

Plátky kuracích pŕs narežte na viacerých miestach. Narežte blany a jemne naklepte, ochuťte vegetou, osoľte, okoreňte, pridajte plátok šunky, plátok syra, menší plátok slaniny, prekryte na polovicu, preklepnite, okraje narežte. Obaľte v hladkej múke a opekajte po 2 min. z oboch strán. V panvici rozpustite maslo, pridajte nakrájané šampiňóny, poduste, pridajte zeleninu, vegetu, okoreňte, nakoniec pridajte kečup a poduste cca 5 min. Očistené zemiaky nahrubo nastrúhajte a túto „slamu“ vyprážajte rovno na oleji, hotové nemusíte sušiť.

17.03.2007

Podobné recepty