Šumivá krusta
20 ml čerešňového sirupu, 50 ml višňovej šťavy, 20 ml citrónovej šťavy, vychladená sóda, niekoľko višní, špirála zo šupky z jablka, ľad
Ako na to:Okraj pohára ozdobte cukrom, dovnútra vložte špirálu zo šupky jablka a 2 višne. Do šejkra dajte rozdrvený ľad, višňovú a citrónovú šťavu a čerešňový sirup. Dôkladne pretrepte a cez sitko nalejte do polovice pohára. Dolejte sódou.
TIP: Krusty sú nápoje podávané v pohároch na víno s vyššou stonkou. Okraj pohára navlhčíme citrónom a ponoríme ho do kryštálového cukru. Do takto ozdobeného pohára sa vkladá podľa vlastného výberu alebo receptu čerstvé či kompótové ovocie a tenká špirála zo šupky jablka, citrónu či pomaranča. Nápoj sa pripravuje v šejkry.