Bielkové rezy
7 bielkov, 150 g cukru, 150 g hrubej múky, 50 g hrozienok, 50 g strúhanej čokolády, 50 g kokosu, 50 g strúhaných vlašských orechov, 80 g rozpusteného masla
Náplň: 1 šľahačka v prášku, 120 g tvarohu, 3 lyžice kokosu, 3 lyžice medu, 2 nastrúhané jablká, 30 g strúhaných vlašských orechov, 50 g hrozienok
Bielka šľaháme do tuha a postupne pridávame cukor. Potom zľahka vmiešame múku, hrozienka, čokoládu, kokos, orechy a prechladnuté rozpustené maslo.
Nalejeme na vymastený, vysypaný plech a pečieme asi 20 min. Po vychladnutí prekrojíme v polovici a naplníme.
Náplň: Šľahačku ušľaháme podľa návodu (s vodou) a pridáme zvyšné prísady. Natrieme aj hornú vrstvu a pofŕkame 50 g rozpustenej čokolády.