Erotizujúca polievka “Kleopatra“

Potrebujeme:

kuracia pečeň, huby (šampiňóny, hliva ustricová), špargľa, kukurica, karfiol, maslo, hladká múka, smotana, vývar, polievkové korenie, mleté čierne korenie, soľ

Ako na to:

Kuraciu pečeň orestujte. Špargľu uvarte v mierne osolenej vode a nakrájajte na menšie kúsky.
Huby orestujte na masle, pridajte korenie, zaprášte múkou a zalejte vývarom. Nechajte zovrieť, pridajte ružičky vopred uvareného karfiolu, kukuricu a dochuťte. Podávajte v šálke s dvoma uchami tak, že najprv do nej vložíte orestovanú pečeň, kúsky špargle, zalejte vriacou polievkou. Ozdobte šľahačkou a zelenou petržlenovou vňaťou.

05.10.2006

Podobné recepty