Pikantná ryba v alobale
2 porcie ryby (kapor, rybie filé ...), 1 PL masla, 1 jablko, 2 PL sterilizovaných húb, 2 sterilizované uhorky, 2 PL bieleho vína, paradajkový pretlak, sardelová pasta, citrónová šťava, soľ
Ako na to:Porcie ryby pokvapkajte citrónovou šťavou a nechajte chvíľu odležať. Potom ich osoľte a opečte na masle z oboch strán. Rybu vyberte a každú porciu položte na obdĺžnik z alobalu. Na masle opečte na plátky nakrájané olúpané jablko a rozdeľte ho na porcie ryby. Na troche masla usmažte cibuľu, pridajte pokrájané huby a uhorky, prilejte vína, pridajte pretlak a dochuťte sardelovou pastou. Všetko poduste a zmes uložte na porcie ryby.
Alobal dobre uzavrite, položte na pekáč a nakrátko zapečte v predhriatej rúre.