Horčicový dressing
25 g masla, 25 g hladkej múky, ¼ l smotany na šľahanie, ¼ l zeleninového vývaru, 100 ml sherry, postrúhaná kôra z 1 citróna, 1 žĺtok, 75 g kremžskej horčice, citrónová šťava, pásiky citrónovej kôry, mleté biele korenie, soľ
Ako na to:V mise vymiešajte mäkké maslo s múkou. Zo smotany si odložte 3 PL. Zvyšnú smotanu zmiešajte s vývarom, pridajte sherry a postrúhanú citrónovú kôru a na miernom ohni povarte. Potom vložte vymiešané maslo s múkou a za stáleho šľahania metličkou varte. Omáčku odstavte a primiešajte smotanu, v ktorej ste rozmiešali žĺtok. Dochuťte ju horčicou, soľou, korením a citrónovou šťavou.