Kuracie mäso s hríbmi
300 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, grilovacie korenie, karí korenie, olivový olej, 80 g šampiňónov, 1 sladkú smotanu, hladkú múku, vegetu, zemiaky, červenú papriku, pažítku
Ako na to:Umyté a osušené kuracie prsia jemne naklepte cez mikroténovú fóliu. Posoľte, okoreňte mletým čiernym korením. Ponorte do nálevu pripraveného z grilovacieho korenia, korenia karí a olivového oleja, na chladnom mieste nechajte odležať asi 30 min. Potom mäso z nálevu vyberte a pomaly opekajte v panvici na rozohriatom oleji z oboch strán domäkka. Po opečení vyberte a odložte na teplé miesto. Pokrájané šampiňóny poduste na oleji, zalejte smotanou, zahustite múkou a krátko povarte. Ochuťte soľou, mletým čiernym korením, vegetou a premiešajte. Opečené mäso pokrájajte na kúsky, podávajte s omáčkou a s uvarenými zemiakmi ozdobenými nakrájanou pažítkou s červenou paprikou.