Zapečené kuracie prsia v syre a smotane
Potrebujeme:
2 kuracie prsia, ¼ kg strúhaného syra, 3 vajcia, 3 dl smotany na šľahanie, múka, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Kuracie prsia naklepte, osoľte, okoreňte. Obaľte v múke, vajci a v strúhanom syre. Obalené prsia poukladajte do ohňovzdornej nádoby a polejte smotanou na šľahanie. Pečte prikryté alobalom pri strednej teplote asi 40 min. Ako príloha je vhodné zemiakové pyré alebo zeleninová ryža.
TIP: Jedlo môžete ochutiť aj jablkom, či vínom. Dostanete ešte aromatickejšiu špecialitu.
14.04.2006
Podobné recepty
Šťavnaté vyprážané kuracie rezne v kyslej smotane, Kuracie prsia s bylinkami, Kuracie prsia plnené syrom a šunkou, Grilované kuracie prsia, Kuracie prsia na smotane s pórom a syrom, Kuracie prsia s broskyňou, Zapečené kuracie prsia so zeleninou, Zapečené kuracie prsia s ananásom a syrom, Zapekané kuracie prsia v syrovej omáčke, Kuracie prsia s broskyňami