Kurča á la India
1 vykostené kurča, cibuľa, soľ, karí korenie, sladká smotana, trocha koňaku, maslo, jablká, šunka, 1 na tvrdo uvarené vajce, hladká múka, vývar
Ako na to:Kurča vykostite a pokrájajte na malé kúsky. Nadrobno posekanú cibuľu opražte v horúcom oleji, pridajte pokrájané kurča, mäso rýchlo opečte, slabo poprášte hladkou múkou a podlejte slepačím vývarom alebo vriacou vodou. Dochuťte karí korením, posoľte, trochu poduste, aby mäso zmäklo. Nakoniec zjemnite koňakom a primiešajte vyšľahanú sladkú smotanu. Zvlášť na masle poduste na kolieska nakrájané jablká. Na tanieri kurča posypte nadrobno posekanou šunkou a na tvrdo uvareným vajíčkom a ozdobte kolieskami jabĺk. Ako príloha je vhodná dusená ryža s hrozienkami.