Hovädzia sviečková s ustricovou omáčkou
400 g hovädzej sviečkovej, 50 g zelenej papriky, 50 g sterilizovaného bambusu, 20 g cesnaku, 20 g čerstvého zázvoru, 20 g póru, 50 g ustricovej omáčky, 10 g cukru, 1 lyžičku wej-su, 2 lyžičky sójovej omáčky, 2 lyžičky mletého čierneho korenia, 0, 5 l oleja, 20 g Solamylu, 1 vajce, 1 lyžicu alkoholu.
Ako na to:Pór pokrájaný na kolieska krátko opečieme na olivovom oleji a necháme ho odkvapkať z oleja. Vajcia rozmiešame so soľou, mletým čiernym korením a karí korením a urobíme z nich praženicu. Vidličkami roztrhanú praženicu necháme odkvapkať. Uvarenú ryžu opražíme na oleji a necháme odkvapkať. Pór, praženicu a ryžu zmiešame dohromady.