Putencurry India
morčacie mäso, paprika, bambusové výhonky, mrazený hrášok, pomarančová šťava, solené burské oriešky, kyslá smotana, koriander, soľ, korenie, olej, škrobová múčka, ryža ako príloha
Ako na to:Z kukuričnej, pšeničnej alebo inej múky a vody sa spraví zmes, ktorá sa vyvaľká do plochej formy. Cesto sa položí na okrúhlu dosku nad oheň.
Podobné tomuto chlebu sú aj Paratha, Puris a Nan.
Paratha pozostáva z celozrnnej múky, vody a ghee. Chlieb sa pečie na panvici a môže sa plniť najrôznejšími plnkami.
Do Puris sa pridá okrem vody a múky aj soľ a maslo. Cesto sa pečie na rozpálenom oleji, čím sa nafúkne.
Nan je chlieb z kysnutého cesta, ktorý sa pečie hlavne v oblastiach moslimského náboženstva.