Tortellini s paradajkovou omáčkou
Potrebujeme:
300 g tortellín plnených bravčovým mäsom, soľ, olej, 1 cibuľa, 5 strúčikov cesnaku, 400 g sterilizovaných paradajok, oregano, petržlenová vňať
Ako na to:Tortellini uvarte podľa návodu.
Na rozohriatom oleji opražte nadrobno nakrájanú cibuľu, pridajte pretlačený cesnak a nakrájané paradajky, zmes posoľte a niekoľko minút duste. Potom pridajte oregano, posekanú petržlenovú vňať a premiešajte. Tortellini podávajte preliate paradajkovou omáčkou.
23.05.2006
Podobné recepty
Šunkové tortellini v horčicovej omáčke, Špagety s paradajkovou omáčkou, Tortellini so syrovou omáčkou, Tuniak s rozmarínovo - paradajkovou omáčkou, Cestoviny s paradajkovou omáčkou, Cestoviny s paradajkovou omáčkou, Rybacie filé s paradajkovou omáčkou, Vegetariánsky šumajster, Hrianky s pikantnou paradajkovou omáčkou, Kurča v paradajkovej omáčke